GH Group

Onze groep is meer dan 25 jaar actief in het opwaarderen van vastgoed. Doorheen de jaren zijn we ons verder gaan specialiseren zowel in pure retail als gemengde projecten, waarin retail en residentieel naast elkaar ontwikkeld worden. Ons team van een twintigtal medewerkers zorgen dagelijks voor een verdere ontwikkeling en verbetering van ons bestaande portefeuille. In onze aanpak streven wij steevast om lange termijn meerwaarde te realiseren. Daarom ook geloven wij in lange termijn samenwerkingsverbanden met ontwikkelaars, kopers en gebruikers in de panden die wij beheren.

Visie

Net zoals een kunstverzamelaar, selecteren wij kwalitatieve vastgoed panden dewelke op lange termijn interessante perspectieven bieden. Ons eerste doelstelling is niet het verkopen van gebouwen en panden, maar om eerste en vooral het rendement ervan te verbeteren. Wij gebruiken enkel de beste materialen en de meest geavanceerde technieken, zodat onze gebouwen steeds beantwoorden aan de strengste eisen rond duurzaamheid, maar ook met de nodige aandacht voor esthetiek en detail. Dit is onze manier om mij te dragen tot een verbetering van het bestaand retail vastgoed en residentiële ontwikkelingen in het hart van grootsteden.

Activiteiten

Onze activiteiten werden georganiseerd binnen drie afzonderlijke departementen: residentieel, retail en ontwikkeling. Ondertussen zien we het aantal gemengde projecten steevast toenemen in onze portefeuille. Onze projecten hebben als missie om waarde te creëren doorheen het aankopen, het opwaarderen, het herontwikkelen, het beheren en het verkopen van vastgoed panden die we in portefeuille hebben.

Ons team van architecten en techniekers zorgen voor de juiste selectie van onze toeleveranciers, het project management, het opvolgen en het beheren van gebouwen zodat deze perfect worden ontwikkeld en een meerwaarde kunnen realiseren.

Waar zijn we actief?

Onze panden bevinden zich hoofdzakelijk in de grote Belgische binnenstedelijke gebieden: Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent…We zijn steeds op zoek naar locaties die een potentieel te bieden hebben voor commercieel vastgoed. Wij verkiezen eveneens omgevingen die een gemengde ontwikkeling toelaten tussen commerciële oppervlaktes en residentiële wooneenheden.

Tot slot beheren wij eveneens een aantal projecten in buurlanden en overwegen een internationale expansie.

Ons team

Real Estate

Gérald Hibert
CEO

Miguel Steppe
Financial & Operations Director

Arnaud de Vicq
New Projects Director

Michel Peycker
Financial Controller & HR Advisor

Stéphane Toussaint
Legal Manager

Alberto Pinto Lopes
IT Manager

Real Estate

Claudy Boutet
Chief Accountant

Charlotte d’Oreye
Senior Accountant

Dominique Rommelaere
Administration Officer

Julien Detaille
Facility Manager

Melissa Mans
Operations Assistant

Development

Kimberley Alaimo
Architect

Mike Op de Beeck
Architect

Amaury De Smet
Interior Designer

François Tielve
Project Advisor

Thomas Willems
Engineer Architect

RESIDENTIAL

Robert Gillerot
Senior Commercial Representative

Lauriane de Groote
Commercial Representative

RETAIL

Alison Dollinger
Facility Manager

Rafaela Luc
Facility Manager