GH Group

Onze groep is meer dan 25 jaar actief in het opwaarderen van vastgoed. Doorheen de jaren zijn we ons verder gaan specialiseren zowel in pure retail als gemengde projecten, waarin retail en residentieel naast elkaar ontwikkeld worden. Ons team van een twintigtal medewerkers zorgen dagelijks voor een verdere ontwikkeling en verbetering van ons bestaande portefeuille. In onze aanpak streven wij steevast om lange termijn meerwaarde te realiseren. Daarom ook geloven wij in lange termijn samenwerkingsverbanden met ontwikkelaars, kopers en gebruikers in de panden die wij beheren.

Visie

Net zoals een kunstverzamelaar, selecteren wij kwalitatieve vastgoed panden dewelke op lange termijn interessante perspectieven bieden. Ons eerste doelstelling is niet het verkopen van gebouwen en panden, maar om eerste en vooral het rendement ervan te verbeteren. Wij gebruiken enkel de beste materialen en de meest geavanceerde technieken, zodat onze gebouwen steeds beantwoorden aan de strengste eisen rond duurzaamheid, maar ook met de nodige aandacht voor esthetiek en detail. Dit is onze manier om mij te dragen tot een verbetering van het bestaand retail vastgoed en residentiële ontwikkelingen in het hart van grootsteden.

Activiteiten

Onze activiteiten werden georganiseerd binnen drie afzonderlijke departementen: residentieel, retail en ontwikkeling. Ondertussen zien we het aantal gemengde projecten steevast toenemen in onze portefeuille. Onze projecten hebben als missie om waarde te creëren doorheen het aankopen, het opwaarderen, het herontwikkelen, het beheren en het verkopen van vastgoed panden die we in portefeuille hebben.

Ons team van architecten en techniekers zorgen voor de juiste selectie van onze toeleveranciers, het project management, het opvolgen en het beheren van gebouwen zodat deze perfect worden ontwikkeld en een meerwaarde kunnen realiseren.

Waar zijn we actief?

Onze panden bevinden zich hoofdzakelijk in de grote Belgische binnenstedelijke gebieden: Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent…We zijn steeds op zoek naar locaties die een potentieel te bieden hebben voor commercieel vastgoed. Wij verkiezen eveneens omgevingen die een gemengde ontwikkeling toelaten tussen commerciële oppervlaktes en residentiële wooneenheden.

Tot slot beheren wij eveneens een aantal projecten in buurlanden en overwegen een internationale expansie.

Ons team

Real Estate

Gérald Hibert
CEO

Baptiste Antoine
Chief Legal & Tax Officer

Stéphanie Reul
Legal Manager

Arnaud de Bergeyck
Sales Consultant

Maxime Sohr
Property Manager

Fabrice Lefèvre
Facility Manager

Margaux Vermeulen
Secretary & HR

Finance

Bruno Accou
CFO

Philippe Herbots
Treasury Manager

Development

Arnaud de Vicq
Project Developer

François Tielve
Project Consultant

RESIDENTIAL

Rafaela Luc
Commercial Representative

Robert Gillerot
Senior Commercial Representative

RETAIL

Rafaela Luc
Commercial Representative